Skip to content

Om mig

Här kommer jag skriva om mat jag lagar och äter samt om diverse tankar och åsikter om densamma. Jag har jämt lagat mat och tycker att det inte finns något som är mer avkopplande än att ställa mig vid spisen och röra om i grytorna. Min inspiration får jag från allt möjligt, matprogram, tidningar och restaurangbesök.

Tänk på vad Julia Child en gång lär ha sagt:

” This is my invariable advice to people: Learn how to cook- try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all have fun”.

Med andra ord, testa, experimentera och var inte rädd för att misslyckas i köket. Sist men inte minst: Smaka av det du lagar!

 

//Stefan

 

Annonser
4 kommentarer leave one →
  1. 31 oktober, 2012 21:36

    Vilken trevlig länk i listan 🙂

  2. 19 oktober, 2013 14:18

    Hej. Vill bara säga att jag testat en ny botten till Tarte Flambée. Den nya blev sprödare, lite mer som pajdeg. Hemligheten – en halv dl smält smör i degen.
    Det känns som om jag är ett steg på väg mot den där riktiga, tunna, nästan smältande botten…
    /Roland

    • 20 oktober, 2013 07:24

      Hej. Vad kul att höra, kan tänka mig att smöret i degen gör mycket för sprödheten, lite som millefeuille….Måste testa själv vid tillfälle. Lycka till i jakten på den perfekta Tarte Flambée.
      //Stefan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: